Meer dan alleen een gedeelde werkplek

Onze kernwaarden

SAMENWERKEN

Bij WERF5 vind je mensen die het leuk vinden om hun kennis en vaardigheden met je te delen. We zijn allemaal ZZP’ers en hebben het ooit ook zelf moeten leren. Van technische vragen tot administratieve trucjes de community geeft elkaar graag tips en advies.

Hiernaast gebeurt het ook regelmatig dat WERF5’ers samen werken of elkaar klussen doorspelen. Samen staan we sterker!

ONTMOETING

Na je studententijd wordt het steeds lastiger om nieuwe mensen te ontmoeten, werknemers hebben collega’s waarmee soms na het werk wordt geborreld. ZZP’ers kunnen zelf hun “collega’s” kiezen. Hoe mooi is dat. Een plek waarbij je laagdrempelig nieuwe mensen kunt ontmoeten en zo een potentieel nieuw sportmaatje, band lid of mede-filmliefhebber kunt vinden. 


Bij WERF5 worden vanuit de community ook regelmatig gezellige evenementen georganiseerd. Denk hierbij aan filmavondjes, BBQ’s, spelletjesavond, (kerst)diners etc. WERF5 als clubhuis.

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Wat is nou echt belangrijk? Hoe leef je een goed leven? Wie ben ik en wat wil ik doen? Dit soort kernvragen gaan we niet uit de weg in de community. In tegendeel!

Regelmatig komen dit soort levensvragen aan bod. Tijdens de boekenclub, of meditatieavonden of discussie-avonden of gewoon tijdens de lunch willen we samen bezig zijn met ethische en filosofische vraagstukken. Allemaal met als doel om persoonlijk te groeien en meer gebalanceerde mensen te worden.

MAATSCHAPPELIJKE RELEVANTIE

Natuurlijk zijn we bezig met werk, persoonlijke ontwikkelingen en gezelligheid, maar als dat nou allemaal aanwezig is? Wat dan? Wie zijn wij in het bredere geheel? Wat voegen we toe aan de samenleving? Allereerst is de WERF5 community al een enorm diverse groep mensen. Politieke discussies en gesprekken over ethische vraagstukken komen vaak aan bod tijdens het samenzijn. Wij als WERF5 community willen graag een positieve invloed hebben op de wereld om ons heen.

info@werf5.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram