Eastpackers Documentary Film Festival 2022 @ WERF5

We kennen het IDFA natuurlijk wel, maar nu is er het EDFFU: het Eastpackers Documentary Film Festival in Utrecht. Vanaf woensdag 12 januari 2022 tonen wij vier avonden de mooiste documentaires uit en over Oost-Europa in de mooiste stad van Nederland. Elke film wordt ingeleid door één van onze eigen experts. Lees hier alles over de line-up, data, locatie en ticketverkoop. 

Het Eastpackers Documentary Film Festival vindt plaats op vier woensdagavonden in Utrecht. De data zijn: 12 januari, 9 februari, 9 maart en 13 april. We tonen de beste recente documentaire uit verschillende landen en perspectieven. Elke avond begint met een inleiding en er is een kort nagesprek na afloop. De avonden vinden plaats in WERF 5 in Utrecht (Oudegracht aan de Werf 5). Je kunt een los kaartje kopen voor slechts € 5 of een passe-partout voor alle voorstellingen voor slechts € 15. Kaartjes worden uitsluitend online verkocht in de voorverkoop, zo lang er plek is. Het filmfestival wordt door Eastpackers georganiseerd in samenwerking met NGIZ-NU: het Nederlands Genootschap voor Internationale Zaken.

https://eastpackers.nl/eastpackers-documentary-film-festival/

info@werf5.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram