Elk kind verdient een plek om te dromen…
Zaterdag 2 november komen we om 12.00uur samen in de Werf om een film te vertonen over het project keep dreaming. Neem wat lekkers te eten mee en deel het met de groep tijdens de film vertoon. Inloop 12.00 uur. Film start 12.30 uur.

Na deze introductie zullen we vervolgens samen droomdekens naaien voor Vluchtelingenkinderen op Lesbos onder het genot van warme thee en koffie.

Of kom je langs voor de gezelligheid en om te zorgen voor een hapje en een drankje voor de creatievelingen? Je bent van harte welkom!

Help mee door het maken van een droomdeken, om kinderen op de vlucht te laten voelen dat we weten dat ze er zijn, dat we ze zien. Samen creëren we een eigen plekje om veilig weg te dromen naar een wereld waar alles mogelijk is.
Kijk voor meer informatie over het project op de link hieronder: https://www.facebook.com/projectkeepdreaming/

Droomdekens zijn vrolijke dekens die we maken van verschillende stukjes stof. Bedenk een leuk patroon, knip de stukjes op maat en naai ze op een deken. Dit alles wordt begeleid door Tineke dus voorkennis van naaien is niet vereist.
Er zullen naaimachines aanwezig zijn, maar als je toevallig nog een naaimachine hebt staan is deze altijd welkom.

Groetjes,
Tineke

WERF5
Dit evenement past bij een van de kernwaardes van WERF5:
Meeting, Co-creation / Creativity, Meaning / Personal development and Social relevance. Om deze reden maakt het WERF5- collectief deze plek gratis toegankelijk. Om de kosten te dekken en door te kunnen blijven gaan met deze evenementen, vragen we een donatie met een adviesbedrag tussen de 2,- of 5,- euro.

Share