Goede voornemens? No waste? No buy? No new clothes? All of the above?! Gelukkig hoef je voor een nieuwe garderobe niet per sé aanspraak te doen op je portemonnee of de kledingindustrie.. Na het succes van het vorige kledingruilfestijn is het tijd voor een nieuwe editie! Deze keer weer in WERF5 voor vrouwen, mannen én iedereen die kleren draagt. Kan je dus mooi jezelf blij maken en ook nog eens je goede voornemens waarmaken.

Vanaf half 8 is de inloop en ben je welkom met een tas vol kleding die je een nieuw leven gunt.De kledingruil is gratis toegankelijk en de bar is geopend waar je drankjes kan halen en om bij kan komen van al het graven en zoeken. Neem hiervoor cash geld mee!

!!WERF5 heeft een beperkte capaciteit, het kan dus helaas voorkomen dat de werfkelder te vol is en niet iedereen tegelijk naar binnen kan!! Geef dus aan of je van plan bent te komen via het Facebook evenement.
_________________
Hoe werkt het?
– Neem een tas met kleding, accessoires, tassen, schoenen en zonnebrillen mee, die je toch nooit meer draagt en liggen te verstoffen achter in je kast. Uit ervaring weten we dat make-up en oud ondergoed niet heel gewild zijn dus laat deze liever thuis.
– Check even of er geen hardnekkige rode wijnvlekken of gaten in je kleding te vinden zijn.
– Bij de WERF wordt alles door ons op categorie gesorteerd en belandt op stapels (bulten! heuvels! bergen! THINK BIG)
– Het ruilen kan beginnen, je mag zoveel mee naar huis nemen als je dragen kan, maar denk ook een beetje aan je medemens.
-De kleding die overblijft wordt gedoneerd aan het Leger des Heils.WERF5

_________________

Dit evenement valt binnen één van de kernwaarden van WERF5: Ontmoeting, Co-creatie, Persoonlijke ontwikkeling en Maatschappelijke relevantie. Om deze reden stelt het WERF5 collectief haar ruimte kosteloos beschikbaar.
Om de kosten te dekken en deze evenementen te kunnen blijven hosten wordt een donatie aan WERF5 enorm gewaardeerd.

Share

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *