Yessss de zon gaat weer schijnen en de zomer lacht ons tegemoet. Wil jij ook meer geld overhouden voor een wijntje op het terras? Toch een keer een bloemetjesjurk uitproberen zonder al je cash bij de H&M te spenderen? Tijd voor een frisse lentewind door je kledingkast en tijd voor een nieuwe KLEDINGRUIL!

Voor een nieuwe outfit hoef je namelijk niet per sé aanspraak te doen op je portemonnee of de kledingindustrie. We gaan weer kleding ruilen bij WERF5 met vrouwen, mannen en iedereen die kleren draagt. Vanaf 2 uur ben je welkom met een tas vol kleding die je een nieuw leven gunt.
_________________
Hoe werkt het?
-Neem een tas met kleding, accessoires, tassen, schoenen en zonnebrillen mee die je niet meer draagt. Uit ervaring weten we dat make-up, ondergoed en andere random prullaria niet heel gewild zijn dus laat deze liever thuis.
-Check even of er geen hardnekkige rode wijnvlekken of gaten in je kleding te vinden zijn.
-Bij de WERF wordt alles door ons eerst op categorie gesorteerd en belandt op stapels. (bulten! heuvels! bergen! THINK BIG)
– Het ruilen kan beginnen, je mag zoveel mee naar huis nemen als je dragen kan, maar denk ook een beetje aan je medemens.
-De kleding die overblijft wordt gedoneerd aan het Leger des Heils, maar je mag het natuurlijk zelf ook weer mee terug nemen. (Graag zelfs, scheelt ons sjouwen 😉 )
_________________

De kledingruil valt binnen een van de kernwaarden van WERF5: Ontmoeting, Co-creatie, Persoonlijke ontwikkeling en Maatschappelijke relevantie. Om deze reden stelt het WERF5 collectief haar ruimte op donatie basis beschikbaar. Om de kosten te dekken en dit evenement te kunnen blijven hosten wordt een financiële bijdrage enorm gewaardeerd en is er een donatiepot aanwezig. WERF5 heeft een beperkte capaciteit, het kan dus helaas voorkomen dat de werfkelder te vol is en niet iedereen tegelijk naar binnen kan.

Share